На 7 септември, около 17:45 часа, на тел.112 е получен

...
На 7 септември, около 17:45 часа, на тел.112 е получен
Коментари Харесай

Починала жена и двама пострадали в болница след катастрофа на пътя Севлиево - Ловеч

На 7 септември, към 17:45 часа, на тел.112 е получен сигнал за зародило пътнотранспортно произшествие на пътя Севлиево - Ловеч /след разклона за село Петко Славейков/.

На място неотложно са ориентирани екипи на незабавна помощ и „ Пътна полиция “. Установено е, че 27-годишен гражданин на село П.Славейков, управлявайки л.а. “Мерцедес Е220 “ в посока Ловеч, е навлязълв лентата за насрещно придвижване и се е блъснал в движещия се в посока Севлиево л.а. „ Нисан Микра “, ръководен от 45-годишна жена от село Драганово, общ. Г.Оряховица.

На място е умряла 67-годишна жена, която е пътувала на предната седалка в л.а. „ Нисан Микра “. Пострадало е и 13-годишно момче, пътувало в същия автомобил, което е настанено в МБАЛ „ Д-р Тота Венкова “ с комоцио, без заплаха за живота. В габровската болница е откарано и 15-годишно момче, пътувало в л.а. “Мерцедес Е220 “, което е диагностицирано с комоцио, без заплаха за живота.

Пробите за алкохол и опиати на водачите са негативни. Причините за случая са в развой на изясняване. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР