На 7 октомври 2021 г. се проведе информационна среща и

...
На 7 октомври 2021 г. се проведе информационна среща и
Коментари Харесай

Пенсионерски клубове в община Елин Пелин организираха здравни беседи

На 7 октомври 2021 година се организира осведомителна среща и образование за възрастни хора в пенсионерския клуб в с. Голема Раковица от две медицински сестри от МБАЛ " Елин Пелин ". Марияна Ангелова, старша сестра на детското поделение на МБАЛ " Елин Пелин " и сестра Ани Декова водеха образованието в пенсионерския клуб. Те срещнаха присъстващите пенсионери с защитните ограничения по време на епидемиологичната конюнктура, националната имунизационна акция и стъпките, които би трябвало да подхващат при съществуване на признаци за заразяване с COVID-19.  



На 8 октомври здравна сказка бе извършена и в пенсионерския клуб в с. Петково от същите медицински служащи. На събитието участваха възрастни хора от село Петково, членове на пенсионерския клуб, които задаваха доста въпроси на лекторите по отношение на имунизациите за COVID-19 и тяхното приложение на хора с хронични болести. Обсъдени бяха рекомендациите за справяне с епидемията на национално равнище, както и активността на персоналните лекари на локално равнище и работата на медицинския личен състав в общинската болница.  

До края на месец октомври МБАЛ " Елин Пелин " в партньорство с Община Елин Пелин ще провеждат здравни беседи и в пенсионерските клубове на с. Габра, с. /гара/ Елин Пелин и с. Нови хан.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР