На 7-и ноември в София Тех парк предстои третото издание

...
На 7-и ноември в София Тех парк предстои третото издание
Коментари Харесай

Властта отново ще чува бизнеса на форума Powers Summit

На 7-и ноември в София Тех парк следва третото издание на форума. По традиция то ще събере за следващ път бизнеса и властта, в лицето на водачите на парламентарно показаните партии и държавното управление в открита и транспарантна среща и полемика. В рамките на един през целия ден бизнес водачите и репрезентативните бизнес организации по браншове ще слагат най-важните въпроси пред властта, а водачите на парламентарно показаните партии и изпълнителната власт ще стартират изявленията си, откакто са ги изслушали, с думите " чух ви " и ще поемат по традиция ясни и измерими задължения по намирането на решения.

Темите на Pоwers Summit са: опазване на здравето, енергетика, обучение, финанси, стабилно развиване, сигурност и Шенген, предприемачество в България.
Платформата има явен и строго спазван формат, в който всяка тематика се състои от три елементи:

1. " Индустрията приказва " - 40 минутен спорен панел, в който право и покана за присъединяване имат единствено водачите на работодателски организации, браншови и индустриални асоциации, които приказват от името на целия отрасъл по авансово конкретизирани и утвърдени от сектора цели

2. " Лидерите от бизнеса приказват " е втората сесия, в която изявени представители на бизнеса ясно и прагматично слагат проблеми и дефинират решения, както и нужните дейности от страна страната за постигането им. Тези лидерски изкачвания са част от спонсорките пакети на събитието.

3. “Чувам ви ” е третата сесия във всяка от тематиките, в която политиците обобщават чутото и дефинират стъпки за неговото реализиране. Всеки политик ще стартира своето изявление с думите “Чух ви ”!, в случай че е чул и споделя какво тъкмо е чул.

В момента тече акция за закупуването на /bileti.php " target= " _blank " rel= " nofollow " > 2 билета на цената на 1, което ще продължи до 3ти октомври в това число.
Повече информация за събитието и опциите, проблемите и провокациите на бизнеса ви да бъде “чут ” от сцената на форума може да откриете на уеб страницата на: /.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР