На 7 февруари 2022 г. започва приемът на документи за

...
На 7 февруари 2022 г. започва приемът на документи за
Коментари Харесай

През февруари започват кандидатстудентските изпити в Югозападния университет „Неофит Рилски“ 

На 7 февруари 2022 година стартира приемът на документи за явяване на конкурсни изпити в Югозападния университет „ Неофит Рилски “. Тази година кандидатстудентските изпити ще се организират онлайн.
Желаещите да се образоват в ЮЗУ „ Неофит Рилски “ могат да се явят на изпити по български език, история на България, география на България, биология, математика, британски език, химия, на практика изпити по спорт, физическа подготовка, изобразително изкуство, музика, кино и телевизионни изкуства, хореография и актьорско майсторство.

Конкурсните онлайн изпити ще се организират от 18 февруари до 10 юни 2022 година всеки работен петък и от 13 юни до 5 юли 2022 година всеки работен ден. Кандидат-студентите ще имат опция да се явят на на практика изпити на място в университета през месеците март, април и юни, според оповестения график. Заявленията за явяване на изпит се подават в електронната система https://ksk.swu.bg/WebClient/.

Желаещите да се образоват в Югозападния университет „ Неофит Рилски “ могат да аплайват посредством конкурсни изпити, проведени и оценени от изпитни комисии на Университета; с резултати от държавни зрелостни изпити, годни за съответната компетентност и професионални посоки, положени след 2008 година вкл.; с оценки от конкурсни изпити, положени през 2022 година в други упълномощени висши учебни заведения на Република България (удостоверени със служебна бележка) и с резултати от олимпиади, национални и районни надпревари, интернационалните и републикански, образователно-научни, художествено-творчески и спортни прояви.
Подробна информация за предлаганите специалности, нужните документи и периодите за кандидатстване е оповестена на университетския уебсайт www. swu. bg.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР