На 7 февруари 2020 г. от 12.00 ч. пред Парламента,

...
На 7 февруари 2020 г. от 12.00 ч. пред Парламента,
Коментари Харесай

Възраждане: Обявяваме се категорично против CETA

На 7 февруари 2020 година от 12.00 ч. пред Парламента, Възраждане провежда Национален митинг против ръководството на кабинета Борисов 3 с искане за oставка. Причинaта е в провежданата от държавно управление политика, в следствие от която страната ни е в крах.

" CETA е следващата антибългарска конвенция, която се приема в България. Нейното сключване от страна на българското държавно управление би трябвало да бъде неотложно спряно. Преди да се вземат сходни значими решения е наложително да има референдум, а не ръководещите да разполагат с България като тяхна благосъстоятелност. Страната е на всички българи и ще си я върнем на 7-ми февруари. Властта ще премине още веднъж в ръцете на народа, с цел да я има България. ", разяснява доктор Костадин Костадинов - ръководител на Възраждане.

CETA е конвенция, съгласно която корпоративните закони са над националните.

Примерно:

Ако компания А от Канада се споразумее с компания Б от Австралия да поеме концесията на мината в Челопеч и реши, че ще унищожи хектари естествен парк и ще уволни стотици работещи за по-добра облага, държавното управление на България не може да ги спре, тъй като ще бъде съдено за възпрепятстване.

В историята ще останат и комисиите за контролиране на цените. Както страната в този момент готви основаването на Държавно ВиК Дружество, което сигурно ще докара до концесия на водата и в случай че концесионера реши, че цената на водата не го устройва, ще може да я утрои и никой няма да може да го спре. Държавата, също по този начин, губи правата си да пази жителите си, в случай че непозволено закрият компанията, в която те работят, тъй като същата тази компания може да съди държавното управление за пропуснати изгоди.

Гигантски компании, които създават ГМО, получават шистов газ или вършат генно инженерство ще могат да работят на наша територия без никой да може да ги спре.

Протестите, които вършим тогава ще са немислими, тъй като всичко ще се взема решение от интернационалните арбитражни съдилища и ще става дума за милиони и милиарди долари, които са непостижим разход за нас, елементарните хора.

" Ние от Възраждане сме изрично срещу CETA, защото действително това ще ни направи благосъстоятелност на огромни компании, няма да имаме страна и какъвто и да било глас. Това е последният етап от заличаването на страната ни и претопяването ни като нация. CETA не трябва да бъде подписвана! " - безапелационни са от Възраждане.

Тяхната позиция ще бъде показана на 5-ти февруари 2020 година, от 13.00 ч. на конференция в Българска телеграфна агенция. Тогава ще бъде оповестена и позицията им по всички проблеми, пред които е изправена страната ни: водната рецесия и ръководството на водите, демографската злополука, обезлюдяването на страната, рецесията с въздуха и изгарянето на отпадък, импортиран легално и незаконно, антидетското и антисемейно законодателство, отхвърли от валутен суверенитет и застрашаване на финансовата непоклатимост, убиването на дребния и междинен бизнес, полицейският произвол и цялостната непросветеност на държавното управление, което води България към крах. Те са мотив за желаната оставка на държавното управление и идния митинг на 7-ми февруари (петък).

От Възраждане приканват всички публицисти да участват на идната конференция и митинг като българи, борещи се за Родината си и по-късно като експерти, изпълняващи етично професионалния си дълг пред обществото.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР