На 7 декември от 19:30 ч. феновете в София ще

...
На 7 декември от 19:30 ч. феновете в София ще
Коментари Харесай

Финалът на „Откраднат живот“ събира феновете пред голям екран

На 7 декември от 19:30 ч. почитателите в София ще имат опция да видят самия край на огромен екран в наличието на актьорския екип на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ .

Прожекцията на дълго чакания епизод, който ще раздруса феновете, ще бъде в салоните на Cinema City в Paradise Center. Билетите за събитието са в продажба от през днешния ден.

 откраднат живот NOVA

След триумфа на турнето на „ Откраднат живот “, което посети Пловдив, Стара Загора и Бургас, специфичната прожекция в столицата ще сложи край на шести сезон в наличието на звезди, екип и почитатели. Последният епизод на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ ще преобърне доста от предстоящите събития, а в духа на традицията някои от развръзките ще настъпят в последните минути на сезона.

Доктор Огнянова ще би трябвало да вземе решение подготвена ли е да продължи напред, да се раздели с предишното и да стартира от начало. Същевременно Ина и лекар Тасев ще се сблъскат с разтърсващи събития, от които ще последват опустошителни страсти.

 Откраднат живот NOVA

От екипа на най-успешния български медицински сериал загатват:

„ Последният епизод на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ за следващ път ще изненада феновете. Както в действителния живот, по този начин и тук за едни ще има благополучен край, а за други обстановки, които ще ги пречупят, разочароват и объркат. Може да кажем единствено, че финалът е извънредно мощен и повярвайте ни – всяка сюжетна линия има собствен миг. “

 откраднат живот NOVA

На 7 декември феновете ще видят финалния епизод на сезона от 20:00 ч. в ефира на NOVA. Не пропускайте новите епизоди на „ Откраднат живот: Анатомия на гнва “ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на “Откраднат живот” и на формалната страница на сериала във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР