На 7 април, с празничен спектакъл, Сатиричен театър Алеко Константинов“

...
На 7 април, с празничен спектакъл, Сатиричен театър Алеко Константинов“
Коментари Харесай

След премиерата на Комедия за тенори в Благоевград, актьорът Калин Врачански стана носител на „ЗЛАТЕН КУКЕРИКОН“

На 7 април, с празничен театър, Сатиричен спектакъл „ Алеко Константинов “ връчи премиите „ Златен Кукерикон “ за принос в развиването на изкуството на комедията и сатирата.

Един от огромните спечелили на вечерта беше артистът Калин Врачански, който бе отличен в категория „ Мъжка роля “ за функциите на Бепо и Тито Мерели в спектакъла „ Комедия за тенори “ от Кен Лудвиг, режисьор Асен Блатечки.

Премиерата на „ Комедия за тенори “ беше през февруари на предходната година на сцената на Драматичен спектакъл „ Никола Вапцаров “ – Благоевград, а сега постановката се радва на цялостни зали и бурни овации из цяла България. Действието води феновете в Париж през 30-те години на предишния век – една хотелска стая, четирима тенори, две съпруги и няколко часа преди зрелищното шоу на вечерта.

Калин Врачански изрично се превъплъщава в облиците на Тито Мерели /един от тенорите/ и Бепо /пиколо в хотел/, партнирайки си и със страхотните артисти Асен Блатчеки, Гринго-Богдан Григоров, Йордан Ангелов, Ива Кънева, Недиляна Павлик, Пепа Манева/Мариана Бонева. Зрителите могат да се приготвят за едно шумно и занимателно премеждие, изпълнено с комични обстановки и романтика.

Освен в „ Комедия за тенори “, Калин Врачански взе участие и в спектаклите „ Съмнение “ и „ Метаморфози “, които може да гледате в Драматичен спектакъл „ Никола Вапцаров “ – Благоевград през месец април.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР