На 7 април от 10:00 ч. в Rosslyn Dimyat Hotel

...
На 7 април от 10:00 ч. в Rosslyn Dimyat Hotel
Коментари Харесай

Над 150 компании ще търсят във Варна нови попълнения за работните си и стажантски позиции

На 7 април от 10:00 ч. в Rosslyn Dimyat Hotel във Варна започва конгрес „ Национални дни на кариерата “, научи Moreto.net. Над 150 компании ще търсят нови попълнения за работните си и стажантски позиции.

През целия ден до 16:00 ч. студенти и млади експерти ще имат опция да се срещнат онлайн с представителите на водещи работодатели във Варна и да схванат повече за техните свободни работни и стажантски позиции, за работата в компанията, да се осведомят за пазара на труда и да натрупат опит с изявленията.

За първи път от началото на пандемията голям брой – над 150 компании изложители са декларирали присъединяване във конгрес Национални дни на кариерата. Събитията се организират в 5 университетски града (София, Пловдив, Варна, Габрово и Русе), а настрана от живите събития към този момент се организира и виртуален ден.

Шанс да намерят нова работа или стаж във водеща българска или интернационална компания имат студенти и млади експерти от всички области на бизнеса.

Участието във форума е изцяло гратис за претендентите, нужна е само предварителна регистрация.

Повече за Национални дни на кариерата можете да научите на уеб страницата на събитието или като се свържете с екипа на HR компания и кариерен уебсайт JobTiger на: [email protected] или 0884 086 003 и 0882 364 456.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР