На 7 април 2022 г. (четвъртък) във връзка с монтаж

...
На 7 април 2022 г. (четвъртък) във връзка с монтаж
Коментари Харесай

Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. Център и с. Лозен

На 7 април 2022 година (четвъртък) по отношение на монтаж на спирателен кран на ул. " Св. Иван Рилски ", кв. " Център " се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на " Софийска вода ”, живеещи в региона на:

ул. " Св. Иван Рилски " от бул. " Ген. Михаил Д. Скобелев " до ул. " Доспат ".

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа " Софийска вода " ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. " Св. Иван Рилски " № 24.

На 7 април 2022 година (четвъртък) по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. " Бор ", с. Лозен се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на " Софийска вода ”, живеещи на региона на:

ул. " Дъб ", ул. " Бор " и ул. " Ясен " от ул. " Липа до ул. " Дъб ".

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа " Софийска вода " ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. " Ясен " на кръстовището с ул. " Дъб ".

На 7 април 2022 година (четвъртък) по отношение на осъществяване на строително-ремонтни действия в м. Садина, с. Лозен се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на " Софийска вода ” в региона на:

Автомагистрала " Тракия " от ул. " Околовръстен път " до 1-ви км.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа " Софийска вода " ще

обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бензиностанция " Лукойл " на Автомагистрала " Тракия ".  

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на " Софийска вода " АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

" Софийска вода " АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!
Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.

Отдел Комуникации на " Софийска вода
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР