На 6декември метьт на Община Бяла Слатина инж. Иво Цветков

...
На 6декември метьт на Община Бяла Слатина инж. Иво Цветков
Коментари Харесай

Започва ремонт на СУ Васил Левски в Бяла Слатина

На 6декември метьт на Община Бяла Слатина инж. Иво Цветков подписа Договор за даване на безплатна финансова помощ за план „ Модернизация на СУ „ Васил Левски ". Проектното предложение е по процедура „ Модернизация на просветителна среда ", финансирано от Национален проект за възобновяване и резистентност.
Основната цел на плана е за основаване на модерни условия и развиване на качествена просветителна среда в СУ „ Васил Левски " - Бяла Слатина посредством изцяло възобновяване на сградния фонд и образователната инфраструктура. В плана са включени главно действия за осъществяване на главен ремонт и изцяло възобновяване постройката - класни стаи, образователни пространства, библиотека, физкултурен салон, както и отделяне на нужната инфраструктура за STEM среда, като част от цялостната рационализация на учебното заведение.
Общата стойност на плана е 3 190 330.94 лева с Данък добавена стойност, от които 2 663 003.51 лева европейско и 527 327.43 лева национално финансиране. Срокът за осъществяване на плана е 24 месеца от датата на сключване на контракта за безвъзмездната финансова помощ. 

 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР