На 60 години футболният идол на Синята България Божидар Искренов

...
На 60 години футболният идол на Синята България Божидар Искренов
Коментари Харесай

Гибона се ожени за 4-и път на 60?

На 60 години футболният кумир на Синята България Божидар Искренов – Гибона откри новата си огромна обич. Това е чаровната русокоска Сия Грозданова, с която Гиби беше по-рано през януари в Тайланд. Щастливите влюбени се снимаха във водите на Тайландския залив. Големият въпрос е дали Искренов се е оженил за четвърти път в живота си, защото на безименния пръст на лявата му ръка се вижда венчална халка.
От известно време Гиби, който живее в Съединени американски щати и кара такси, взе да се прибира по-често в България. Навръх 60-ата си годишнина даже гастролира на „ Герена ” в мач на „ Левски ”, преди който беше награден с плакет и големи почести от публиката. След това отново прехвръкна океана на път към София. Оказа се, че Искренов има нова огромна обич до себе си. Това е чаровната русокоска Сия Грозданова. За нея се знае, че работи на мениджърски позиции в областта на търговията. Има огромна щерка от първи брак, която живее независимо от години.

Любовта сред двамата пламнала бързо след запознанството им. През януари двойката предприе пътешестване до Тайланд. На една от фотосите им двамата са се излегнали в синя надуваема лодка и плават в лагуната сред скалите. За по-сигурно Сия е със избавителна жилетка, а Гибончето – единствено по къси гащи и бяла фланелка. Скръстил е нехайно краката си, с които преди време подлудяваше футболните ентусиасти. А на безименния му пръст има халка, която може и да е венчална, писа " Уикенд ".


Излизането на фотографията в обществените мрежи докара до огромен възторг в левскарската общественост. Дори и най-близките другари на Гиби нямаха информация дали не се е оженил за четвърти път. Самият той бил в София, само че се оказал неоткриваем. Или не си вдигал телефона, или го изключвал. Всички обаче се радват на новата му възлюбена, защото напоследък Искренов се скиташе несретник из Америка, откакто се раздели наново с някогашната си жена Алина. Нямаше го и на фотосите от Коледа със фамилията, където с Алина се бяха събрали дъщеря им Настя, синът Георги, зетят Джонатан и внучетата Хенри и Роугън.

Ако Искренов се е оженил, това ще му е за четвърти път. Първият му брак датира още от 80-те години с Алина, по това време стюардеса в БГА „ Балкан ”. През 90-те Гиби отпътува за Съединени американски щати, където подвигна женитба със идната си огромна обич – певицата Камелия Воче. След развода синият кумир имаше няколко по-мимолетни връзки, преди да подписа брак с Кремена, треньорка по художествена гимнастика от Стара Загора. Тази връзка обаче не продължи дълго, и в последна сметка Гиби се върна в Съединени американски щати при първата си жена Алина. С нея прекара известно време, само че в последна сметка пристигна повторната им разлъка. Сега Искренов наподобява благополучен със Сия, и евентуално се надява връзката им да продължи много по-дълго. Не е ясно къде ще живеят двамата – дали в България или в Съединени американски щати, където Гиби кара такси „ Юбер ” и разнася храна на възрастни хора.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР