На 6 юни за трета поредна година ще бъдат връчени

...
На 6 юни за трета поредна година ще бъдат връчени
Коментари Харесай

TimeHeroes търсят героите на доброволчеството за 2019 г.

На 6 юни за трета поредна година ще бъдат връчени годишните награди ГЕРОИТЕ на най-голямата платформа за доброволчество TimeHeroes. До тази неделя всеки може да номинира доброволци, неправителствени организации, неофициални групи, компании, юношески организации, публицисти и институции. Условието е те по някакъв метод да са подобрили доброволческата среда в България, оповестяват от платформата.

Правилата разрешават на всеки искащ да номинира даже самия себе си. Чрез премиите платформата обичайно изрича признателност на всички, които способстват за развиването на доброволчеството в България.

От 7 години платформата TimeHeroes.org свързва дела, нуждаещи се от поддръжка, с хора, които са подготвени да вложат за тяхното реализиране времето и уменията си. Според статистиката на платформата за това време над 55 хиляди доброволци са подкрепили 1801 дела на над 719 организации от цяла България.

 Фондация
© Юлия Лазарова

Фондация " Ук " взема премията за уредник на церемонията през 2018 година

В седмицата преди церемонията ще се състои " Седмица на доброволчеството ". В нея са включени 4 начинания. В " Героите намират време " всички искащи могат да се възползват от особено основания календар за задачи, в които могат да се включат незабавно. В " Малките герои " на най-младите и техните родители ще бъде показана културата на доброволчеството.

" Героите приказват " е събитие, ориентирано към ценителите на забавни истории. На събитието те ще могат да чуят вдъхновяващите истории на доброволци, организации и компании в България. А " Героите в офиса " припомня за съдействието сред доброволчеството и корпоративния бранш. То ще събере на едно място обществено виновни компании, които ще споделят положителни практики в областта на доброволчеството и корпоративния бизнес.

Номинациите се одобряват на уеб страницата на TimeHeroes.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР