На 6 юни 2022 година се навършват 40 години от

...
На 6 юни 2022 година се навършват 40 години от
Коментари Харесай

W.A.S.P. идват в България на 18 май 2022 година |

На 6 юни 2022 година се навършват 40 години от основаването на една от най-известните, скандални и спорни хеви метъл банди в света - W.A.S.P.

В историята на рокендрола са доста малко групите подбуждали любовта, омразата и първичните страсти по този начин както тях. Още в самото начало, дребните зали в Калифорния, а по-късно и в доста страни по света, на Крилатите убийци им е неразрешено да свирят и показват щоуто си онлайн. Уникалният шок-рок жанр на W.A.S.P. предизвика религиозните организации, локалните градски препоръки, държавни управления, даже сенатът във Вашингтон организира чувания в опит да забрани продажбата на записи и да спре „ погрома “ на сцените, където свирят.

Основателят на групата, фронтмена Блеки Лоулес, сполучливо управлява групата към този момент 40 години. Той е неин вокалист и главен създател на песните още от самото й начало. Уникалната му осанка, обществените и политически му изявления извеждат групата до международни висоти. Продадени са милиони записи и е оставено завещание от голям брой разпродадени шоута по целия свят.

С присъединяване на басиста Майк Дуда(Mike Duda) и китариста Дъг Блеър (Doug Blair), чийто стаж в групата е надлежно 26 и 18 години, и дружно с изключителния барабанист Акуилс Пристър(Aquiles Priester), бандата ще ни върнат там, откъдето стартира всичко. Екстравагантно театралното шоу, което доста почитатели в никакъв случай не са виждали онлайн!

Присъединете се към W.A.S.P. за това доста особено международно турне, отдадено на 40-годишнината.
Станете очевидци и изживейте този неповторим театър на Крилатите убийци от „ SHOCK and ROLL “, до момента в който ви връщат назад...Назад към началото!

Коцертът ще се състои на 18 май 2022 година в София, Арена София, от 20.00 часа. Вратите ще отворят в 18.00 часа.

Билетите влизат в продажба от този петък, 29 октомври, онлайн и в мрежите на Eventim.bg, и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, бензиностанции OMV в цялата страна, Български пощи, касите на Фаст Пей (Fast Pay), Usit Colours, и други. Електронните версии на билетите не е належащо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани непосредствено на телефон.

Първите билети ще са на промоционална цена от 55 лв.!

Децата до 7 години, в това число, ще влизат гратис! Всички почитатели под 18 години ще бъдат допускани единствено с пълновръстен компаньон и попълнена от него декларация. Пълнолетен компаньон е всеки родител, аставник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки компаньон на малолетни или малолетни лица под 18 годишна възраст би трябвало да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

ВАЖНО:
При всяко едно събитие, проведено от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната компания продавач. Те не се третират като оборотни средства или облага, по тази причина при положение на анулация на събитие при форсмажорна обстановка всеки закупил билет за събитие, проведено от BGTSC, обезпечено получава средствата си в посочения за това интервал!

Организаторите предлагат навременното закупуване на билети.

Събитието ще се състои съгласно настоящите условия и заповеди на Министъра на опазването на здравето!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР