На 6 юли успешният тандем Михаела Филева и Максим Ешкенази

...
На 6 юли успешният тандем Михаела Филева и Максим Ешкенази
Коментари Харесай

Михаела Филева стяга куп концерти с Максим Ешкенази

На 6 юли сполучливият тандем Михаела Филева и Максим Ешкенази показва за първи път продукцията „ ИН и ЯН “, носеща името на новия албум на певицата. Премиерата е на сцената на Летен спектакъл Варна, приглася оркестъра на Варненска опера. Веднага по-късно Михаела и Максим се насочат към Пловдив, където „ ИН и ЯН “ ще се организира в Античния спектакъл на 10 юли с присъединяване на оркестъра на Опера Пловдив. Следват концерти в Бургас, Монтана, София, Добрич и Велико Търново. От екипът на Монте Мюзик дават обещание напълно скоро да разгласят детайлности за идните концертни дати и места.

В подготовката на концертите значимо присъединяване взема надарения български композитор и аранжор на класическа музика Румен Бояджиев-син. Той стои зад акомодацията на песните на Михаела във версии с съпровод на симфоничен оркестър. Ролята на маестро Максим Ешкенази е да води оркестъра в това необикновено музикално премеждие, да среща публиката с тънкостите на класическите принадлежности и благосъстоянието на звука им.

Обичаните от всички песни на Михаела Филева „ Латино сеньорита”, „ Опасно близки “, „ 100 на 100 “, “Приливи и отливи “, „ Инкогнито “, настоящата „ ИН и ЯН “, авторската балада „ Опора “ и още ще прозвучат в своите нови версии, направени особено за турнето „ ИН и ЯН “.

В програмата са включени известни типичен творби и кино музика, което е част от цялостната идея на партньорството сред Михаела Филева и Максим Ешкенази. Двамата актьори доближават до необятна публика, а задачата им е да потвърдят, че музиката не признава граници и приемствеността сред другите жанрове единствено я обогатява и носи приятност на публиката.

Билетите за концертите във Варна и Пловив към този момент са в продажба в мрежата на Eventim и билетните каси в градовете.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР