На 6 юли стартираха директни полети наБългария Еър от Варна

...
На 6 юли стартираха директни полети наБългария Еър от Варна
Коментари Харесай

България Еър стартира директни полети от Варна до Франкфурт

На 6 юли стартираха директни полети на " България Еър " от Варна до Франкфурт, оповестяват от националния авиопревозвач.Летището в морската столица към този момент тържествено посрещна първите идващи пасажери от немския град. С тази нова сезонна дестинация " България Еър " уголемява своето портфолио и предлага нови благоприятни условия за транспортна съгласуваност и развиване на Североизточна България.

Франкфурт е финансовата столица на еврозоната, измежду водещите финансови центрове на континента, с отлични условия за бизнес пътувания, хазаин на седалищата на Европейската централна банка и още доста финансови институции.
 Снимка 522577
Източник:

В града се намира един от най-големите и богати на скотски типове зоопаркове в света. Франкфурт също по този начин е входната врата за цяла Европа с комфортен трансфер за визити на прилежащи европейски градове за спортни надпревари, културни събития и туризъм.

Новата директна линия Варна - Франкфурт - Варна на " България Еър " предлага две честоти за пътешестване през седмицата. Полетите са всяка събота и понеделник, като линията ще се извършва до края на летния сезон.

В цената на билетите в икономична класа от Варна до немския град са включени 10 кг ръчен багаж, дамска чанта или преносим компютър, безвъзмезден check-in и кетъринг на борда с топъл сандвич, шоколадче, вода и освежаващи питиета.
 „ България Еър “ пуска директни полети от Варна до Прага и Франкфурт
„ България Еър “ пуска директни полети от Варна до Прага и Франкфурт

Редовните полети от Варна до Прага са нова сезонна линия
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР