На 6-ти февруари редица руски онлайн магазини и платформи за

...
На 6-ти февруари редица руски онлайн магазини и платформи за
Коментари Харесай

Срина се онлайн разплащането в почти всички руски интернет магазини


На 6-ти февруари редица съветски онлайн магазини и платформи за интернет търговия стопираха да одобряват онлайн разплащанията . Така да вземем за пример при опит за заплащане на продукт в DNS Shop посредством банкова карта, система за бързи разплащания показва  следната неточност:

Проблемите пораждат в уеб страниците, които употребяват платформата на Сбербанк . Причината е, че тази съветска банка мина към потреблението на, основан от Министерството на цифровото развиване на РФ, единствено че този документ не се поддържа от задграничните браузъри.

Поддръжката на съветските документи се поддържа единствено от съветските браузъри каквито са „ Яндекс браузър “ и „ Атом “ на VK . По принцип този документ може да бъде прибавен на равнище операционна система, като в този случай заплащането посредством Сбер стартира да работи и в задграничните браузъри. Но специалистите не предлагат това, тъй като прибавянето на съветски криптиращ документ на редовно равнище мощно понижава защитеността на компютърното устройство.

Някои съветски уеб сайтове започнаха да предизвестяват, че при тях онлайн заплащането работи единствено при потреблението на съветски браузър със съответния съветски документ . В противоположен случай могат да зародят проблеми.

Сбербанк не може да употребява задграничен TLS документ поради глобите. Но Сбербанк се ориентира бързо и в съветските браузъри може да се избира дали да се употребява документа на Министерството на цифровото развиване на РФ или задграничен. Засега не е ясно дали е допустимо онлайн извършването на покупки от задграничните за онлайн магазини.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР