На 6 май в полицията е заявено, че лек автомобил

...
На 6 май в полицията е заявено, че лек автомобил
Коментари Харесай

Сгащиха трима автоапаши да разкостват кола

На 6 май в полицията е декларирано, че лек автомобил „ Мерцедес Е 350 “, паркиран пред жилищна кооперация в ж.к. „ Манастирски ливади “, е незаконно лишен. В резултат на подхванатите оперативно- издирвателни дейности чиновници на бранш „ Престъпления свързани с МПС “ при Столична дирекция на вътрешните работи открили, че крадената кола е укрита в хале в селскостопански двор в с. Кривина.

На 12 май, в хода на полицейска интервенция, извършена в региона на селото, в миг на разкомплектоване на мерцедеса в халето, били арестувани трима мъже на възраст 49, 20 и 31 години, последният - притежател на автоморга.

При последвали процесуални дейности в помещението и в жилищата на арестуваните служителите на реда намерили и иззели четири механически средства за заглушаване на GPS сигнали, мобилни телефони, няколко комплекта регистрационни табели, въздушна пушка и муниции, огромна сума пари, компютри от разнообразни марки коли и автоключ за „ Мерцедес “.

След отчет на събраните материали в Софийска районна прокуратура тримата са привлечени като обвинени за закононарушение по член 215 от Наказателен кодекс.

Наложени са им ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа. Работа по документиране на цялостната им незаконна активност продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР