На 6 май отбелязваме и . Винаги съм вярвал, че

...
На 6 май отбелязваме и . Винаги съм вярвал, че
Коментари Харесай

Борисов с поздрав за смелостта и на първо място към армията

" На 6 май означаваме и. Винаги съм вярвал, че смелите хора движат света напред. Но смелостта би трябвало да има градивна цел както борбите – добра идея.
За страдание в сегашните политически борби виждаме повече безволие и пренебрежителност, в сравнение с възприятие за чест и дълг към обществото и страната. Днес повече от всеки път е нужна мъдрост и отговорност, тъй че България да преодолее вредите от пандемията и да продължи възходящото си развиване, за което полагахме всички старания през миналите четири години. Затова ще разгадавам на безпогрешния инстинкт на българския народ. Той се доверява на смелите и работливите! " Това написа в персоналния си профил във Facebook министър председателят в оставка и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.
 Над 241 милиона лв. раздаде държавното управление в последния ден от мандата Над 241 милиона лв. раздаде държавното управление в последния ден от мандата
241 008 886 лева разпредели държавното управление на Бойко Борисов на последното си за мандата съвещание. Редовните срещи на министрите от каби...
" Да пазиш достойнството на българската войска и през днешния ден значи да защитаваш българската държавност. В този миг хиляди военнослужещи са на своя пост - подсигуряват сигурността на страната ни и спокойствието на българските жители, извършват съюзническите задължения на България и подкрепят обществото ни в спешни моменти. За да отговорим на високата им задача, стартирахме мощна рационализация на армията и възстановяване на изискванията за труд. Задача, която всеки един предстоящ властник е задължен да продължи ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР