На 6 май, Ден на храбростта и празник на Българската

...
На 6 май, Ден на храбростта и празник на Българската
Коментари Харесай

НСО с допълнителни мерки за сигурност на 6 май

На 6 май, Ден на храбростта и празник на Българската войска, Националната работа за защита (НСО) подхваща ограничения за обезпечаване на сигурността на жителите и гостите на София.

От 9.00 часа ще се състои церемониален водосвет на бойните флагове и знамената светини на Българската войска. Почит и благодарност пред паметта на починалите за свободата и независимостта на България ще бъде отдадена пред Паметника на незнайния боец.

Гражданите, които желаят да участват, ще имат достъп през 3 контролно-пропускателни пункта при:
ул. „ Раковски “ и ул. „ Оборище “ул. „ Париж “ и ул. „ Шипка “южната страна на храм-паметника „ Свети Александър Невски “
Служителите на НСО ще правят инспекции за предмети и субстанции на съображение член 30, алинея 1 от Закона за Националната работа за защита.

Гражданите ще бъдат проверявани с детектори за метал и скенери за съществуване на огнестрелни и хладни оръжия, остри предмети, експлозиви и леснозапалими субстанции, източници на йонизиращи лъчения, фойерверки и други пиротехнически произведения. Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани.

Достъпът на лица във очевидно несъответстващо положение също ще бъде лимитиран.

За времето от 08.00 часа до 13.00 часа се вкарва възбрана за потребление на безпилотни летатлни средства (дронове) в зоната на мероприятието.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР