На 6 май британското кралско семейство посрещна на бял свят

...
На 6 май британското кралско семейство посрещна на бял свят
Коментари Харесай

Астрологът на Даяна разкри бъдещето на сина на Меган и Хари

На 6 май английското кралско семейство посрещна на бял свят сина на херцога и херцогинята на Съсекс - принц Хари и Меган Маркъл.

Личната астроложка на принцеса Даяна – Деби Франк към този момент е съумяла да изготви обстоен хороскоп за родения под знака на телеца, принц. В него тя разкрива какво са начертали звездите за бъдещето му, като предсказва, че той има отредена доста специфична орис.

Според Деби Франк синът на Хари и Меган ще бъде занимателен, грижлив, деликатен, само че и „ огромен състезател ”.

Хората към този момент приказват за опцията той да се кандидатира за президент на Съединени американски щати, когато е много по-възрастен. Звездите демонстрират, че той може да се оправи с тази служба с лекост.

Арчи е телец, тъкмо като кралицата, принцеса Шарлот и принц Луи. Телците са известни със своята резистентност.

Именно поради идентичната си зодия, може да се чака, че Арчи, Луи и Шарлот ще се сближат доста и ще станат доста задружни. Като пораснат ще обичат да пътуват дружно и ще прекарват доста от свободното си време един с различен.

Арчи има Юпитер в Стрелец, така че той ще обича доста да се смее.

Баща му пък – принц Хари, е Дева, това също е земен знак. Двамата ще имат доста мощна връзка и евентуално непрекъснато ще играят на игри, ще пътуват и ще вършат типичните неща за татко и наследник.

На 18 години, съгласно Франк, Арчи ще бъде под въздействието на бунтовническата планета Уран. Много е допустимо да пожелае да напусне дома поради дивата си фаза, тъкмо като татко си принц Хари. Добре е да му се позволи, а единствено година по-късно, той към този момент ще бъде доста по-зрял.

Арчи е двоен Телец. Неговото Слънце също е в Телец и то издигащ се, тъй като е роден в 5,26 сутринта. Точно по изгрев слънце. Това значи, че той ще бъде доста мощен душевен и прочувствено.

Докато пораства, той ще се оправя относително добре с цялото внимание и светлините на прожекторите, под които няма по какъв начин да не е. Подобно на майка си, звездите демонстрират, че той ще употребява известността си за нещо положително.

Няма да се опасява да показва същинските си планове и стремежи и хората ще го усещат доста покрай тях. Нищо чудно обаче и той, тъкмо както е майка му, да работи в прорез с доста от кралските обичаи.

Телците са зодия, която е обвързвана с природата. Дори и да реши да се кандидатира за президент на Съединени американски щати, то той в това време ще бъде и природозащитник. Рядко ще има прояви на яд. Той ще е умерено бебе и елементарно ще се впише в кралската рутина.

Майка му ще бъде доста грижовна, тъй като е Рак.

Това дете ще е огромен състезател, ще има доста мощни качества и несъмнено целият свят ще чака доста от него, обобщава астроложката на принцеса Даяна Деби Франк.

източник: обстоятелства.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР