На 6 март ще има ротацитя. Ще има нови министри

...
На 6 март ще има ротацитя. Ще има нови министри
Коментари Харесай

Севлиевски за ротацията: Не трябва да има министри, които са гледали Къща от карти и мислят, че разбират от политика

На 6 март ще има ротацитя. Ще има нови министри и нов министър председател. Трябва да има нови министри адеквтни на обстановката в България и това, което се случва по света. Това съобщи Мирослав Севлиевски в ефира на БТВ. 

По думите му има министри, които наподобяват несъответстващи. Например, фермерите излязоха по този начин все едно са съветски сътрудници. Те приказват какво се е случило предишния или по-миналия сезон, друг. Фермерите излязоха като шпиони на Путин, а те не са. Надявам се, че няма да има министри, които са гледали " Къща от карти " и мислят, че схващат от политика, посочи Севлиевски. 

Според него електронният министър сътвори какофония и провали машинното гласоподаване. " Този човек би трябвало да бъде овъргалян в тиня и перушина и да бъде пуснат по улиците ". 

Относно разногласието кой би трябвало да заеме поста външен министър, Севлиевски съобщи, че ще има разбъркване в Европа и българският външен министър би трябвало да дава отговор на това. " Денков си е супер и като министър и като министър председател ", счита той. 

Коалиционната история на Бойко Борисов е забавна. Без него мъчно, с неги рисково. Той постоянно изяжда колаиционните си сътрудници. Ако сдъвче и сегашните си сътрудници ще падне неговата легитимност. Политическа партия, с всичките им недостатъци, дават легитимност с това си ръководство. Въпросът е по какъв начин Борисов за пръв път няма да изяде съдружните си сътрудници, добави Севлиевски. 

Да се основава напрежение, когато би трябвало да се договаря милиционерски фасон от преди време, разяснява журналистът Асен Григоров. 

Ние не разбираме ГЕРБ и вероятно Движение за права и свободи какви цели имат. Никой не ги пита. Не питат Борисов какво ще се прави идващите 9 месеца - за постове ли се борят. Говори се за регулатори, за продължение на промени в Конституцията, само че това е на дневен ред при ПП-ДБ. Отсреща дневен ред няма. Там е вдигната една стена и от нещо се брянят. Много забавно от какво се бранят?, попита Григоров. 

Според Григоров най-естествения и логически ход при ротацията е Денков и Габриел да ис разменят местата. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР