На 6 март - денят на Сирни Заговезни, в който

...
На 6 март - денят на Сирни Заговезни, в който
Коментари Харесай

bTV със специална програма – „Добрият пример“ в подкрепа на благотворителни каузи за пострадалите от кризата в Украйна


На 6 март - денят на Сирни Заговезни, в който православните християни се молят и дават амнистия, bTV и bTV Radio ще излъчат специфична стратегия, отдадена на положителните образци и благотворителните начинания, които българският народ и разнообразни организации оказват на потърпевшите от рецесията в Украйна. Благотворителната стратегия „ Добрият образец “ с водещ Десислава Стоянова, ще стартира в 12:30 часа и ще бъде отдадена на вдъхновяващи разкази за поддръжка и човешка съпричастност, които стимулират хората и оказват помощ да се мултиплицира положителното. Във време, когато вълна на съчувствие обгръща света, а непознати подават ръка и отварят сърцата си, bTV Media Group за следващ път ще потвърди силата си да сплотява в името на положителни дела.

Един от главните акценти в „ Добрият образец “ ще бъде благотворителният концерт, проведен в същия ден и час в Борисовата градина под мотото „ Мир, Любов, Съпричастност “. В него присъединяване ще вземат известни български реализатори и актьори като Камен Донев, Михаела Филева, Графа, Поли Генова, Васил Петров, Благовест и Светослав Аргирови, Дани Милев и други. Приходите от билети ще бъдат дарени в поддръжка на акцията на БЧК за потърпевшите от рецесията в Украйна, на която bTV Media Group е медиен сътрудник.

В предаването ще има доста живи връзки от разнообразни точки на страната, а кореспондентите на малкия екран ще описват още вдъхновяващи истории на елементарни хора, които се провеждат и оказват помощ с заслон и поддръжка на бежанците.

Десислава Стоянова, нейните посетители в студиото и репортерите на bTV ще споделят информация за още десетки огромни или по-малки акции и начинания, които се предизвикват и организират от разнообразни организации или доброволчески групи. Това ще даде опция на феновете и всеки, който има опция и предпочитание да помогне, да се ориентира къде и по какъв начин може да подари облекла, обувки, парични средства и консумативи от първа нужда за потърпевшите зад граница. Специално внимание ще бъде отделено и на поддръжката, от която се нуждаят бежанците, които идват в България, както и на тези от тях, които би трябвало да получават по-специфична грижа като възрастни хора и деца със специфични потребности.

С благотворителната стратегия „ Добрият образец “ bTV Media Group насочва зов за обединяване, съпричастност и поддръжка, които освен ще оказват помощ физически на нуждаещите се, само че и ще им вдъхнат по този начин нужните вяра, мощ и религия в положителното.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР