На 6-и септември в центъра на град Пловдив всички граждани

...
На 6-и септември в центъра на град Пловдив всички граждани
Коментари Харесай

„Заедно с приятел – Завинаги“ – за осиновяването на една малка топка любов

На 6-и септември в центъра на град Пловдив всички жители ще могат се срещнат с част от жителите на общинския подслон „ Зооветеринарен комплекс Пловдив “, като част от самодейност, целяща още веднъж да обърнем внимание към осиновяването на бъдещия ни домакински любим. На празника на града и ден на Съединението на България  започва своята акция „ Заедно с другар – Завинаги “ взаимно с Общинския подслон, като съществена цел е да се насърчи осиновяването на бъдещия окосмен член на фамилията.
Прочетете още


Гражданите на Пловдив, присъстващи на площада пред Пощата от 11:00 до 13:00 ч, ще могат да схванат повече за акцията, да се срещнат с някои от кучетата от приюта, както и да се насладят на доста дарове от  Инициативата ще бъде подкрепена на място и от някои известни персони, инфлуенсъри и любимци на града, които поддържат идеята за осиновяване на домакински любим.

През 2021 година от Оперативна програма „ Зооветеринарен комплекс “ Пловдив са осиновени 231 кучета. От приюта още веднъж подчератават, че най-успешният метод за решение на казуса с безстопанствените кучета е осиновяването. и Общинския подслон залагат като своя съществена задача през всяка последваща година от ден на ден и повече бездомни кучета да намират своя нов дом и семейство.

Като спомагателна благотворителна самодейност през цялата седмица от 05.09 до 11.09, в магазин Maxi Pet на Коматевско шосе 24, всеки клиент ще има опция самичък да избере и закупи каквато храна пожелае и да я остави в коша за подаяние. Накрая  ще удвои дареното от клиентите количество и ще го даде на приюта.



Верига магазиние дипломат на идеята за отговорно и хуманно развъждане на домашни любимци и подкрепя ежемесечно редица приюти и организации от цяла България. Веригата е дарила през 2022 година досега над 10 тона храна на 8 приюта и избавителни центрове за безстопанствени животни.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР