На 6 и 7 юли 2022 г. на посещение във

...
На 6 и 7 юли 2022 г. на посещение във
Коментари Харесай

На посещение във Варна е директорът на бреговата охрана на Грузия капитан I ранг Рамаз Папидзе

На 6 и 7 юли 2022 година на посещаване във Варна е шефът на бреговата защита на Република Грузия капитан I сан Рамаз Папидзе.

Гостът беше публично посрещнат с военна гала от командира на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов и офицери от Командването на флота.



Капитан I сан Папидзе изрази своята убеденост, че идните диалози с българските му сътрудници ще допринесат за възстановяване на съдействието и по-доброто взаимоотношение сред българските Военноморски сили и Бреговата защита на Грузия, която той управлява.



От своя страна контраадмирал Михайлов акцентира значимостта на обмена на информация от съвместен интерес и по-добрата връзка, в подтекста на усложнената конюнктура в черноморския район. По време на диалозите в Адмиралтейството беше разисквана военно-политическата среда за сигурност в Черно море.



В програмата за визитата са планувани визити на Военноморския музей, Висшето военноморско учебно заведение „ Н.Й. Вапцаров “, Военноморска база Варна, Военноморския координационен детайл и корабостроителницата на МТГ „ Делфин “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР