На 6 и 7 август /събота и неделя/, от 9.30

...
На 6 и 7 август /събота и неделя/, от 9.30
Коментари Харесай

На „Поетична разходка по улиците на Стара Загора“ кани Туристическият информационен център

На 6 и 7 август /събота и неделя/, от 9.30 ч. отново  ще се организира маршрутът „ Поетична разходка по улиците на Стара Загора “.

Той е част от самодейността „ Безплатни градски турове “, проведена от Община Стара Загора  и Туристически информативен център. Гид в тазседмичното поетично премеждие ще бъде Ива Духтева, която е част от отдел „ Туризъм и юношески действия “.

Този уикенд ще усетите сантименталния лъх от предишното, потапяйки се в всекидневието и копнежите на част от създателите на очарователния ни град. Литературното премеждие ще открехне завесата на техния живот и ще ви води до къщите им. Нека върнем и съхраним загатна за тези създатели, основали безконечните рими и строфи, които ще изречем още веднъж. Очакваме Ви въоръжени с комфортни обувки и сантиментално въодушевление – пишат в поканата си Туристическият център.

Желаещите да вземат участие в безплатния градски тур би трябвало да се запишат авансово. Това може да стане на място в ТИЦ – бул. “Руски “ № 27, на тел.: 042/ 62 70 98 или във формата:

Сборният пункт още веднъж е пред Туристическия информативен център в Стара Загора.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР