На 6 и 7 април (сряда и четвъртък) от 20:30

...
На 6 и 7 април (сряда и четвъртък) от 20:30
Коментари Харесай

Филмите „Пистолет за Ринго“ и „Завръщането на Ринго“ по БНТ 2

На 6 и 7 април (сряда и четвъртък) от 20:30 ч., Българска национална телевизия 2 ще излъчи поредицата - „ Пистолет за Ринго “ и „ Завръщането на Ринго “.

Главният воин във кино лентата „ Пистолет за Ринго “ е войник, прочут като “Angel Face” или Ринго. Сюжетът стартира развиването си откакто Ринго убива четирима мъже в престрелка. Арестуван е за преднамерено ликвидиране в градския затвор, където чака процеса. След като го освобождават на Коледа той съумява да се забърка в идващото премеждие, където демонстрира своята лакомия за замогване.

Успехът на „ Пистолет за Ринго “ води до продължението на кино лентата „ Завръщането на Ринго “, по-късно същата година. Монтгомъри Браун с прякор Ринго е боец от Гражданската война, който се завръща вкъщи. С дълбока тъга открива, че фамилията му е избито, ранчото му е превзето от мексикански бандити, а годеницата му ще се омъжва за главатаря. Изпълнен с готовност за отплата, Ринго взема решение да си отмъсти, представяйки се за мексиканец, когато ненадейно открива, че има щерка.

Режисьор и сценарист на лентата е Дучо Тесари. В функциите феновете ще видят звезди като Джуилано Джема, Монгомъри Уд, Лорела де Лука, Хосе Мануел Мартин, Фернандо Санчо, Холи Хамънд, Ниевес Наваро и други.

Гледайте „ Пистолет за Ринго “ и „ Завръщането на Ринго “ на 6 и 7 април (сряда и четвъртък) от 20:30 ч. по Българска национална телевизия 2
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР