На 6 февруари 2020 година (четвъртък) от 12 до 16

...
На 6 февруари 2020 година (четвъртък) от 12 до 16
Коментари Харесай

Кампания Дари кръв – вземи билет“ стартира във Варна

 На 6 февруари 2020 година (четвъртък) от 12 до 16 часа в постройката на БЧК – Варна на ул. " Братя Шкорпил “ № 3 ще се организира първата за годината кръводарителска акция " Дари кръв – вземи билет “.

Благодарение на поддръжката на екипа на INTELLIGENT MUSIC PROJECT първите двадесет кръводарители ще получат като жест на признателност към техния акт на човечност билет за премиерния концерт в България на INTELLIGENT MUSIC PROJECT feat. SIMON PHILLIPS, RONNIE ROMERO & RICHARD GRISMAN, който ще се организира на 21 февруари от 20 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център – Варна.       

На 21 февруари SIMON PHILLIPS (Toto), RONNIE ROMERO (Rainbow) и RICHARD GRISMAN (River Hounds) ще изпълнят шлагерите на Intelligent Music Project. Те ще показват последния албум “Sorcery Inside ", както и “Life Motion ", който ще излезе през януари 2020. Към звездното трио ще се включат едни от най-хубавите български музиканти: Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов.

Областен съвет на БЧК – Варна, Български юношески Червен кръст – Варна, Медицински университет – Варна и Регионалният център по трансфузионна хематология започват пилотната акция " Дари кръв - вземи билет “ с поддръжката на Община Варна през 2017 година. Първото издание се организира в границите на 17-ия Международен фестивал на червенокръстките и здравни филми. Целта на акцията е да стимулира младежите да станат доброволни кръводарители, да увеличи информираността им по тематиката и по този метод да се понижи дефицита на кръв на национално равнище. Дарителите получават безвъзмезден билет за кино прожекция, спектакъл или друго културно събитие, обезпечени от сътрудници на самодейността.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР