На 6 февруари 2018 г. в 08,32 ч на тел.

...
На 6 февруари 2018 г. в 08,32 ч на тел.
Коментари Харесай

Дядо загина при пожар след изтичане на газ от газова бутилка

На 6 февруари 2018 година в 08,32 ч на тел. 112 в оперативната дежурна част на ОДМВР-Търговище е получен сигнал за зародил пожар в горния етаж на къща на ул. “Вардар “ в град Омуртаг.

По първични данни случаят е зародил вследствие приключване на газ от газова бутилка. Своевременно на местопроизшествието са пристигнали екипи на Районно ръководство на МВР-Омуртаг, РСПБЗН-Омуртаг и „ Спешна помощ “, оповестиха от ОДМВР-Търговище.

Установено е, че вследствие случая 67-годишен мъж е умрял на място. 61-годишната му брачна половинка и 10-годишната им внучка са откарани в МБАЛ-Търговище. Предстои тяхното превозване до Клиниката за изгаряния към Военноморска болница-Варна. Пожарът е премахнат.

Започнато е досъдебно произвеждане по разказа на Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура-Търговище. В момента се правят първични процесуално-следствени дейности – оглед на местопроизшествието и други свързани с него дейности, от следователи в отдела. Досъдебното произвеждане е формирано по член 123, алинея 2 от Наказателния кодекс. Разследването се прави под управлението на Окръжна прокуратура-Търговище.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР