На 6 април тази година, въпреки наличието на влязла в

...
На 6 април тази година, въпреки наличието на влязла в
Коментари Харесай

Мъж наруши ограничителна заповед, заплаши жена с нож във Варна

На 6 април тази година, макар съществуването на влезнала в действие правосъдна заповед, с която му било неразрешено да доближава на по-малко от 200 метра за период от осемнадесет месеца жилището на потърпевшата, подсъдимият отишъл до дома й. Тогава той я заплашил с думите „ Отключи да вляза, тъй като другояче ще вляза с вратата! “, насочил нож против нея и се заканил с ликвидиране, като я принудил да извърши деяние обратно на волята й - да отвори входната врата на жилището и да го пусне вътре.

Докато подсъдимият бил в жилището по телефона заплашвал и друга своя родственица, с което възбудил състоятелен боязън у нея от реализирането на заканите. Именно тя подала сигнал за протичащото се на тел. 112 и на място бил извикан полицейски екип.

По силата на реализирано сред страните и утвърдено в правосъдна зала съглашение, Районен съд – Варна призна за отговорен 32-годишния мъж, който е неосъждан до момента.  За всяко от четирите действия бяха избрани обособени санкции. Той би трябвало да изтърпи най-тежкото от тях – една година и шест месеца отнемане от независимост. Изпълнението на наложеното наказване се отсрочва с изпитателен период от три години. Съдебният акт е финален.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР