На 6 април националният превозвач България Еър“ стартира своята нова

...
На 6 април националният превозвач България Еър“ стартира своята нова
Коментари Харесай

„България Еър“ пусна директни полети до Лисабон за летния сезон | Полетите ще се изпълняват всяка сряда и събота

На 6 април националният транспортьор „ България Еър “ започва своята нова постоянна линия сред София и Лисабон за лято 2024.

„ България Еър “ ще лети непосредствено до португалската столица и назад два пъти седмично – всяка сряда и събота, до края на летния сезон.

Най-ниската цена за еднопосочен билет в икономична класа за пасажер без регистриран багаж до Лисабон е 139 евро.

Древен, цветен и невероятен, Лисабон предлага палитра от прекарвания, които ще впечатлят както феновете на завършения, по този начин и тези които търсят незабравима отмора. Португалската столица е неповторима и във връзка с културното си и историческо значение. Над 62 са музеите в Лисабон, като небрежната разходка из цветните и стръмни улички съставлява също самобитна екскурзионна забележителност, която се добавя и от множеството средновековни крепости, ситуирани в другите елементи на града.
Повече информация по отношение на разписанието и методите за резервация на билети може да получите от Центъра за обслужване на клиенти на e-mail: [email protected], онлайн на www.air.bg и мобилното приложение, в офисите на самолетната компания в страната и в чужбина, както и през агентската мрежа.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР