На 6 април 2024 година президентът на Русия Владимир Путин

...
На 6 април 2024 година президентът на Русия Владимир Путин
Коментари Харесай

Лондон: С нови закони Путин иска да направи военната служба по-привлекателна

На 6 април 2024 година президентът на Русия Владимир Путин утвърди два закона в поддръжка на военнослужещите от съветските въоръжени сили, както и на техните фамилии. Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Първият закон освобождава съветските военни, които се борят в Украйна , от заплащането на лихви по потребителски заеми и кредитни карти , според предходен закон от октомври 2022 година. Този закон освобождава и мобилизираните лица и други участници в съветската инвазия от струпване на санкции за забавени заплащания за жилища, комунални услуги и задължения по кредитни карти.

Вторият закон, подписан от Путин, вкарва промени в съветския Кодекс на труда и не разрешава на работодателите да уволняват вдовици на съветски боен личен състав за една година след гибелта на брачна половинка.

Целта на Кремъл е евентуално да успокои военнослужещите и да подтиква финансово нови претенденти да се причислят към борбата, предлагайки им държавни помощи и да ограничи рецензиите от страна на вдовиците на умряли военни.

Тези ограничения може да основат краткотрайни разноски за Руското федерално държавно управление, като те евентуално ще имат дълготрайни последствия за икономическата обстановка и вероятностите на Русия.
 Лондон: Русия държи наборниците настрани от Украйна, само че ги натиска за контракт с армията
Лондон: Русия държи наборниците настрани от Украйна, само че ги натиска за контракт с армията

Руските управляващи не желаят да рискуват бойни жертви измежду наборните войници
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР