На 6 април 2019 г. на централния градски площад Жеравица

...
На 6 април 2019 г. на централния градски площад Жеравица
Коментари Харесай

Фестивал на социалното предприемачество ще се проведе в Монтана

На 6 април 2019 година на централния градски площад Жеравица в Монтана ще се организира Фестивал на общественото предприемачество Монтана 2019. Неговата цел е да даде по-голяма публичност на идеите на обществените предприятия в Северозападния район и да поддържа тяхната активност. Официални посетители на фестивала ще бъдат министърът на труда и обществената политика Бисер Петков, кметът на община Монтана Златко Живков и представител на УНИЦЕФ за България - доктор Джейн Муита.
Специално време за срещи и шерване на положителни истории с предприемачески капацитет ще бъде Базарът на обществените предприятия „ Малкото е Много – Монтана “ – Пазарувай с идея, на който ще намерите дребни кукли, кокетни бижута, бурканчета с мед, сладко и лютеница, ръчно изрисувани или изплетени сувенири … и още стотици дребни неща, които костват Много! Но не в пари, а в добра сила и отдаденост. Работилниците с демонстрации на разнообразни занаяти и креативен занимания по време на Базара ще бъдат мястото, където децата и техните родители ще могат да творят и да се забавляват дружно.
Датата на фестивала не е инцидентна - 6 април е Международният ден на спорта за развиване и мир, който ще бъде маркиран с най-разнообразни и занимателни спортни интензивности и специфичен „ Предприемачески маратон “ – Бягай с идея, в поддръжка на идеите на обществените предприятия. Музиката ще бъде неизменима част от празничната атмосфера на Фестивала. Духова музика и жизнерадостни ритми ще се извисят във фестивалната вечер с концерт, отдаден на обществените предприятия и техните дела.
"За да дадем по-голяма публичност на идеите на обществените предприятия в Северозападния район и да подкрепим тяхната активност, почтена за възхита, ви каним да отпразнуваме дружно Фестивала на общественото предприемачество Монтана 2019! ", пишат уредниците.
Програма на Фестивала:
(6 април, централен градски площад Жеравица, Монтана) 10.00 – 18.00 – Базар „ Малкото е Много – Монтана “ – ПАЗАРУВАЙ С КАУЗА 12.00 – 14.00 – Обучителна стратегия за обществените бизнесмени - участници в Базара (в Общински юношески дом) 4.00 – 15.00 - Предприемачески маратон – БЯГАЙ С КАУЗА (регистрация в деня: 10.00 ч. - 13.30 ч.) 15.00 – 16.00 - Демонстрации по Тай Чи и Ба Дуан Дзин - китайски практики за здраве и баланс 16.00 – Томбола с награди за участниците в Предприемаческия маратон 19.00 – Музикална нощ под звездите – концерт с присъединяване на ОДК „ Ние, врабчетата “ и Vivo Montana Фестивалът на обществените предприятия Монтана 2019 се осъществя от община Монтана в партньорство със съдружие „ Закрилници “ и Български център за нестопанско право и с поддръжката на УНИЦЕФ България.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР