На 6 април 2018г. / петък/ от 20:00 часа, Rubik

...
На 6 април 2018г. / петък/ от 20:00 часа, Rubik
Коментари Харесай

Рапърите от УМА И ДУМА празнуват рожден ден с голям концерт във Варна. 


На 6 април 2018г. / петък/ от 20:00 часа, Rubik Art Center – Варна ще бъде хазаин на същински музикален празник – концерт във връзка 5 годишнината на морските рап сензации от УМА И ДУМА. Специални посетители на събитието ще бъдат и музикантите от DAYO – тайфа, от чиято работа се впечатляват даже и холивудски звезди оттатък пасифика.

УМА И ДУМА е варненска хип-хоп група, формирана от четирима души: Вантка, Fengi, MadBasta и Колеца. Проектите им впечатляват с автентичност и многообразие. Отдадеността и постоянството им през годините завоюваха сърцата, ушите и мозъците на претенциозната аудитория край брега и в страната, въпреки те самите да се дефинират като местни актьори.

Наред с общите им албуми, всеки един от членовете на УМА И ДУМА работи по свои независими планове, с които дават все по-голям обсег на вижданията си за хип-хоп стила и културата. Трудът и опциите им не остават незабелязани. Доказателство за това е са колаборациите им с потвърдени рап реализатори, актьори и музиканти от родната ни сцена, измежду които – F.O., DJ Emotion, So Called Crew, Atila, Shadow Lab, DRS и доста други.

Специалните посетители на събитието също впечатляват с нововъведение и моден тон. “Радостта пристига“ e смисълът на името на софийската групата „DAYO“ с музиканти: Васил Вутев (Soulization), Евден Димитров, Божидар Василев (TromBobby), Михаил Филипов и Александър Захариев (Rawland). Новосъздадената тайфа комбинира хип – хоп бийтове с живи принадлежности, а доловимото джаз звучене добавя концепцията за благополучие и приятност от живота и изкуството.

Новини и спомагателна информация  за събитието можете да откриете и на страницата на събитието тук:  https://www.facebook.com/events/172514010195917/

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР