На 57-годишна възраст почина Брайън Рандъл - дългогодишен партньор на

...
На 57-годишна възраст почина Брайън Рандъл - дългогодишен партньор на
Коментари Харесай

Почина приятелят на Сандра Бълок

На 57-годишна възраст умря Брайън Рандъл - дълготраен сътрудник на актрисата Сандра Бълок , съобщи ДПА.

Смъртта му е настъпила в събота вследствие на амиотрофична латерална склероза (АЛС), заяви фамилията му пред изданието " Пийпъл ". Рандъл се бори с дегенеративното заболяване в продължение на три години, само че това не е съобщавано обществено.

" Брайън избра да резервира в загадка болестта си и тези от нас, които се грижеха за него, направиха всичко допустимо, с цел да уважат молбата му ", споделят неговите родственици. " Безкрайно сме признателни на неуморните лекари,... и на изумителните медицински сестри, които бяха до нас, постоянно жертвайки личните си фамилии ".

Рандъл , който беше професионален фотограф , се среща с Бълок през 2015 година на рожден ден на сина ѝ Луис. Той е зает със фотосите по време на празненството.

Двамата с актрисата рядко се появяват дружно на публични места и в огромна степен връзката им е отвън светлината на прожекторите.

" Той е образецът, който бих желала децата ми да имат ", сподели актрисата в изявление за предаването " Ред тейбъл ток " през 2021 година " Невинаги съм съгласна с него и той не всеки път е склонен с мен. Но е образец, даже когато не съм съгласна с него ", добави тогава Сандра.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР