На 53-годишна възраст ни напусна испанската оперната звезда Карлос Марин

...
На 53-годишна възраст ни напусна испанската оперната звезда Карлос Марин
Коментари Харесай

Почина оперната звезда от Il Divo Карлос Марин |

На 53-годишна възраст ни напусна испанската оперната звезда Карлос Марин от формацията Il Divo. 

Той е умрял в болница в Манчестър, след като животоподдържащите му системи са били изключени след несполучлива борба с COVID-19. Карлос Марин е бил приет в болница на 7 декември в интензивното поделение и интубиран. Малко по-късно е бил поставен в медикаментозна кома. Марин е бил имунизиран, написа Independent.

От Il Divo оповестиха за загубата на своя сътрудник в Twitter и написаха, че " в никакъв случай няма да има различен глас или дух като тези на Карлос “.

For 17 years the four of us have been on this incredible journey of Il Divo together, and we will miss our dear friend. We hope and pray that his beautiful soul will rest in peace. With Love -- David, Sebastien and Urs
— Il Divo (@ildivoofficial)

" 17 години ние четиримата, дружно, бяхме част от невероятното премеждие, наречено Il Divo, и нашият безценен другар ще ни липсва. Надяваме се и се молим красивата му душа да почива в мир. С любов: Дейвид, Себастиен и Урс “, написаха от квартета. 

Карлос Марин е част от групата Il Divo от самото й основаване през 2003 година от Саймън Коуел.

До 2009 година той беше женен за родената във Франция певица Джералдин Лароса - по-известна със театралното си име Innocence. 

След като Марин беше признат в болничното заведение в Манчестър, от групата бяха принудени да анулират турнето си през декември. По-рано този месец те написаха в Twitter, че се " надяват и се молят за Карлос ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР