На 51 години става днес Димитър Рачков - да е

...
На 51 години става днес Димитър Рачков - да е
Коментари Харесай

Навръх 51-ия си РД: Димитър Рачков призна за новата си любов и съзнателно "посече" Анита!

На 51 години става през днешния ден Димитър Рачков - да е жив и да е здрав! Другото си го има, както споделят хората. А преди часове той персонално удостовери, че има и обич в живота си. Да, Рачков призна, че е във връзка, само че показа, че към този момент персонално се е убедил по какъв начин любовта и щастието в действителност си " тачат " тишината.

" Имал съм все показни връзки. С Мария беше неизбежно, само че с последвалата сбърка аз може би. Днес съм много по-мъдър, по-опитен и отракан, с цел да знам, че не трябва много-много да се разпростираш за любовта си, в случай че искаш да я запазиш. Наречете ме религиозен, в случай че щете, само че съм парен и кашата я духам ", смее се Рачков.

Той обаче направи нещо ненадейно като съобщи, че когато двама души във връзката са интелигентни, то няма метод да не останат в положителни връзки, даже и да се разделят. Ноо... само че това се отнасяше за първата му жена, от която е синът му. Толкова!

Колкото до най-прясната му някогашна - Анита Димитрова, Митко Рачков се изрече прекомерно необичайно. Той показа, че нормално може да преценя хората от първите няколко срещи, само че, несъмнено, е имал и провали.

" В 99 от случаите чудесно осъзнавам какъв човек имам против себе си, само че да - остава един случай, в който се неистина и греша ", сподели Рачков и беше изрично, че става дума точно за Анита.

Тагове: Димитър Рачков Рачков Анита Димитрова Мария Любов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР