,,На 50 г. не се чувствам остарял. От много време

...
,,На 50 г. не се чувствам остарял. От много време
Коментари Харесай

Любо Нейков: След смъртта на батко ми и майка спрях големите тържества за рождения ми ден

,,На 50 година не се усещам стар. От доста време насам не чествам рождените си дни с огромни купони, ще отбележа празника фамилно, с най-близките. “

Така ще означи юбилея си един от най-големите комици на България Любо Нейков. На 7 февруари продуцентът на сериалите,,Откраднат живот “ и „ Столичани допълнително “ ще предложения фамилията на починалия си брат и татко си на обилна софра, която ще сготви обичаната му Гинка.

„ След гибелта на батко ми Цецо и майка ми стопирах огромните тържества за рождения си ден “, показа преди година Любо Нейков и оттогава в действителност не прави шумни празнувания. Празникът му сигурно ще почете племенницата му Инна, която също като него е Водолей. Момичето работи като акушерка в „ Майчин дом “ и се радва на огромната обич на гаджето си, който към този момент й е избраник. Инна даже взе участие в един от епизодите на „ Откраднат живот “, където игра себе си.

„ Не знам какъв подарък да взема на чичо ми. Той всичко си има, само че ще го изненадам някак “, споделя девойката. Най-голямата наслада, с изключение на роднините, за Любо е щерка му Анна. „ Всяка заран ме буди с целувка. Обича да ми пee всевъзможни песни за празника. Харесва и торти “, смее се артистът.

Малката хубавица също има рожден ден този месец – на 20 февруари. „ Как сме се наредили – все Водолеи в фамилията “, споделя комикът, който се дефинира като „ прочувствен, търсещ и порядъчен “.

Колкото до приятелите, които сигурност ще честитят рождения ден комика, то един от тях ще е Слави Трифонов. За другарството сред двамата приживе описа пред „ България Днес “ починалата майка на артиста – Цеца. „ Само хората си мислят, че Любо и Слави са в спор. Те се чуват и такова нещо като война сред тях няма “, показа тогава Цеца Нейкова.


Инфо: plovdiv24

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР