На 5 януари (четвъртък) от 21:00 ч. по БНТ 1

...
На 5 януари (четвъртък) от 21:00 ч. по БНТ 1
Коментари Харесай

Остава един ден до началото на новия сериал на БНТ – „Вина“

На 5 януари (четвъртък) от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1 ще се излъчи дълго чаканият премиерен епизод на сериала „ Вина “. Продукцията е част от филмопроизводството на публичната телевизия.
 Виктор Божинов с Елена Телбис и Владимир Зомбори.

В фамилната история на сериала „ Вина “ феновете ще видят преплитането на две съществени тематики – виното и виновността.
 Екипът на сериала " Вина ".

Сюжетът разказва за млад мъж, на име Филип (Владимир Зомбори) заставен след гибелта на вуйчо си да загърби видимо подредения си живот в Съединени американски щати, с цел да се върне за малко в България, акредитиран от майка си да продаде винарната на починалия й брат. Много скоро лозята, хората и своенравната еноложка на избата – Елина (Елена Телбис) го очароват и той трансформира фамилните проекти.
 Елена Телбис и Владимир Зомбори в кадър от сериала на Българска национална телевизия.

Вместо да продава, Филип взема решение да възроди винарната, само че активите ѝ са отчавайщи – задължения, залежали бъчви и служащи, които скоро ще останат на улицата. Само Елина може да го измъкне от кашата, само че татко ѝ, ръководителят на общинския съвет Андрей Бончев (Михаил Билалов), има други планове за избата. Непримирим с новите условия,  Филип търси локални съидейници, а оставането му за неопределен срок в България изостря оттношенията със брачната половинка му Марта (Кристина Верославова).
 Михаил Билалов

Режисьорът нa обещаващата продукция „ Вина “ е Виктор Божинов, а сюжетът е на Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова, по концепция на Симон Еди Шварц. Режисьор по монтажа е Нина Алтърпърмакова, композитор Петър Дундаков, винен съветник Вили Гълъбова и оператори са Калоян Божинов и Георги Гвоздев. В сериала вземат участие Владимир Зомбори, Михаил Билалов, Елена Телбис, Кристина Верославова, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев – Геро, Силвия Лулчева и Светлана Янчева.
 Параскева Джукелова

Българска национална телевизия е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, а сериалът „ Вина “ е част от филмопроизводството на публичната телевизия.

Гледайте сериала „ Вина “ всеки четвъртък от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1.



Още на формалната и във.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР