На 5-ти октомври Европарламентът в Брюксел ще заседава, за да

...
На 5-ти октомври Европарламентът в Брюксел ще заседава, за да
Коментари Харесай

Отровното трио изпрати до ЕП имейли с примери за корупция, съврзани с двама министри

На 5-ти октомври Европарламентът в Брюксел ще заседава, с цел да дебатира върховенството на закона в България.
В тази връзка проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян от „ "  изпратиха имейл до всеки един от общо 705 евродепутати. В него се съдържат обществени изказвания на настоящия министър на стопанската система и министъра на земеделието, храните и горите.
 Отровното трио: “Дискавъри ” да опише, че автомагистралите са на Борисов, който не ги харесва – да върви пеш Отровното трио: “Дискавъри ” да опише, че автомагистралите са на Борисов, който не ги харесва – да върви пеш
Отровното трио още веднъж разяснява изявите на премиера Бойко Борисов. В последната си обява уредниците на митингите от последнит...

В първото ясно се установяват корупционни практики в размер сред 40 и 60% от цената на плановете, финансирани с европейски средства за справяне с рецесията поради COVID-19, а във второто се дават ясни указания по какъв начин да се прикриват злоупотребите с такива, с цел да бъде продължено финансирането за България.

Сметнахме за честно да дадем опция на депутатите в Европейския парламент да се срещнат с корупционните практики в държавното управление на Борисов задоволително време преди дебата, без да считаме посочените образци за изчерпателни в мафиотизираната реалност на страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР