На 5-ти февруари настъпва Лунната нова година, известна още като

...
На 5-ти февруари настъпва Лунната нова година, известна още като
Коментари Харесай

Годината на прасето обещава пари и забавления

На 5-ти февруари настава Лунната нова година, известна още като Китайската нова година. 2019-а е под знака на прасето.

Какво да чакаме в Годината на прасето (земния глиган)?

Според китайската астрология тази година е доста добра за правене на пари и вложения. Ще е изпълнена с наслада, другарства и обич за всички зодиакални знаци и с повече занимания. 

Прасето е дванадесетият от зодиакалните знаци. В китайската просвета прасето е знак на благосъстоянието, по тази причина през тази година можем да чакаме да преуспеем. Фигурките на свине са препоръчвани сувенири за шанс, както и бижутата с изображения на свине и кристали.

Родените в Годината на прасето

Вярва се, че родените в годината на прасето са хубави персони, благословени с добра орис. Това са родените през 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019.

Тези хора може да не изпъкват измежду множеството. Те са крепко стъпили на земята и не разчитат на празнословия, а на дейности.

Не обичат да харчат ненужно, само че в това време знаят по какъв начин да се любуват на живота. Обичат да се забавляват. Държат на материалното, само че то е тласък за тях да работят старателно.

Те са енергични и цялостни с възторг, даже да имат скучни специалности. 

Мъжете родени в годините на прасето  са оптимисти и джентълмени. Целеустремени са, въпреки не постоянно да съумяват да реализират постоянни финансово положение. Трезвомислещи са, въпреки и наивни от време на време. Лесно се доверяват, което може да им донесе финансови загуби. Тези хора са тихи и имат топло отношение към останалите. Обичат учението. Имат богат обществен кръг. Ако изпаднат в усложнение, постоянно срещат огромна поддръжка от обкръжението си.

Жените родени в годината на прасето са жизнерадостни, обичат да вземат участие в обществени прояви, демонстрират откровена грижа към всеки. С тях е елементарно да се живее и печелят доверието на хората.

Понякога са прекомерно другарски настроени и даже завладяващи, забравяйки да оставят персонално пространство на обичаните си. Радват се на положително персонално положение и благосъстояние, извоювано с твърдоглав труд.

Вкъщи са свръхорганизирани. Могат да не си легнат до късно през нощта, в случай че преди този момент не са изчистили и подредили. Обичат децата. Игрите с тях им носят голямо наслаждение.

Кое носи шанс на родените в Годината на прасето:

Цветове: жълто, сиво, кафяво, златисто

Числа: 2, 5, 8

Камък: Ахат

Какво да заобикалят:

Цветове: синьо, зелено, алено

Числа: 1, 7, 9.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР