На 5 октомври (сряда), от 21:00 ч. по БНТ 1,

...
На 5 октомври (сряда), от 21:00 ч. по БНТ 1,
Коментари Харесай

„БНТ Представя“ филм за Георги Мамалев - „С усмивка в живота“

На 5 октомври (сряда), от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1, портретната документална поредност „ Българска национална телевизия Представя “ ще зарадва феновете като означи 70-годишнината на най-лъчезарния български артист Георги Мамалев с документалния филм за него „ С усмивка в живота “.

По този мотив Георги Мамалев обръща взор обратно през годините, с цел да опише пред камерата на Българска национална телевизия за израстването от фен на всички постановки на Сатиричния спектакъл до артист, покорил и огромната сцена на Народния спектакъл. Мамалев е доказателство, че артистът, който гори и не пести сила в функциите си, няма възраст и ограничавания. Документалният филм на режисьора Олег Ковачев „ С усмивка в живота “ ще направи феновете още веднъж очевидци на функциите на едни от най-успешните филми, постановки и телевизионни излъчвания с Георги Мамалев.

Гледайте кино лентата за Георги Мамалев „ С усмивка в живота “ на 5 октомври от 21:00 часа по Българска национална телевизия 1
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР