На 5 октомври се очаква да се представи българската ваксина.

...
На 5 октомври се очаква да се представи българската ваксина.
Коментари Харесай

Представят българската ваксина на 5 октомври

На 5 октомври се чака да се показа българската ваксина.

Това съобщи пред NOVA проф. Андрей Чорбанов, някогашен народен представител от " ИТН ".

По думите му обаче всяка една ваксина може да бъде безвредна и да бъде утвърдена за своите изобретатели, когато бъде утвърдена и премине тестванията.

" Аз прекарах коронавирус преди 6 месеца и на този стадий няма смисъл да се имунизирам ", сподели още той и добави, че надали в миналото ще се имунизира.

" Антителата не са белег и не са фактор, който би трябвало да се отбелязва, че сте предпазени от ковид. Фактор на отбрана в дългогодишен проект са други имунни съставни елементи ", означи още той.
" Отговорността на всеки човек е да споделя истината ", отговори проф. Чорбанов на въпрос носи ли отговорност с думите си против имунизациите на фона на високата смъртност у нас.

Ваксинацията против ковид би трябвало да бъде доброволна и всеки човек би трябвало да реши за себе си дали да се имунизира. Винаги съм твърдял, че всеки, който се усеща заплашен и в случай че имунизацията ще го направи по-спокоен, би трябвало да се имунизира ", съобщи той.

Според него огромна част от възрастните хора не реагират добре на ваксини

" Възрастните хора реагират едва на имунизациите ", счита депутатът от Има Такъв Народ в 46-ото Народно събрание. Те реагират по начало по-слабо на каквато и да е ваксина. Вече е противоречив въпросът по какъв начин ще повлияе третата доза. Големият въпрос е успеваемостта на тези ваксини.

„ Допълнителни дози за ваксини в общия случай се слагат, когато организмът не е реагирал задоволително съответно. Дори и при БЦЖ имунизациите е по този начин. Навсякъде се вкарва такава доза най-много за възрастните хора. От този аспект третата доза се прави като аналог на другите ваксини”, счита Чорбанов.

По отношение на новия план на някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев и има ли бъдеще за диалози с Има Такъв Народ, той уточни, че политическият популизъм допуска да се приветстват всички нови субекти. " В бъдеще би трябвало да се види тези субекти по какъв начин ще се развият. Рано е да се приказва за каквито и да е колаборации в бъдеще ", сподели още той.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР