На 5 октомври от 15.00 часа в Гербовата зала на

...
На 5 октомври от 15.00 часа в Гербовата зала на
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев ще връчи наградата „Джон Атанасов“

На 5 октомври от 15.00 часа в Гербовата зала на „ Дондуков “ 2 ще връчи оценките на лауреатите на президентската самодейност Награда „ Джон Атанасов “ за 2020 година на млади български учени в региона на компютърните науки в пет категории, която ще се организира за 18-а поредна година, оповестиха от прессекретариата на президента.
се присъжда за изключителни достижения на български жители на възраст до 35 години, без значение дали развиват своята научна и изследователска активност в България или в чужбина.
 Честваме 110 години от рождението на Джон Атанасов Честваме 110 години от рождението на Джон Атанасов
Днес, когато честваме 110 години от рождението на бащата на компютъра Джон Атанасов, децата му получиха на специфична гала орде...
Грамоти „ Джон Атанасов – възпитаници и техните преподаватели “, екипни оценки в поддръжка на състезателите ни, постигнали най-високите резултати в интернационалните и национални училищен олимпиади и надпревари по информатика и осведомителни технологии, и на техните преподаватели.
Грамота „ Джон Атанасов – дебютен пробив в компютърните технологии “ - оценки за възпитаници и студенти, постигнали през последната година високи резултати с авторските си планове.
Грамота „ Джон Атанасов – план с висок публичен принос “ - оценки за възпитаници, студенти и млади учени, чиито самостоятелни и екипни планове, дават принос за решение на значими проблеми и провокации в народен и международен мащаб, чрез използване на компютърни технологии.
Грамота „ Джон Атанасов – подстрекател и основател на гении “, отличие, което се присъжда на преподаватели, треньори, ментори за извънреден принос за образуване на генерации млади сполучливи учени в региона на компютърните науки и/или за подготовката на състезателите от националните тимове по информатика, спечелили в интернационалните олимпиади и шампионати, извършени през последните години.
 Президентът Плевнелиев връчва премията Джон Атанасов Президентът Плевнелиев връчва премията " Джон Атанасов "
Президентът Росен Плевнелиев продължава традицията на учредената през 2003 година премия " Джон Атанасов ", учредена на името на основателя н...
Наградата „ “ на Президента на Република България се връчва от 2003 година насам на изявени в международен мащаб млади български учени в региона на компютърните науки, които имат изключителни резултати. Сред лауреатите на влиятелното отличие са сегашни ръководители във водещи проучвателен институти и международни компании, които развиват активност в региона на компютърните науки, в това число криптология, компютърна филология, роботика, квантови технологии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР