На 5 октомври от 10.00 до 18.00 ч. на националния

...
На 5 октомври от 10.00 до 18.00 ч. на националния
Коментари Харесай

Атлетическата лига GO!KIDS! стартира на 5 октомври

На 5 октомври от 10.00 до 18.00 ч. на националния стадион „ Васил Левски” ще се организира първото от 6-те надпреварите от атлетическата лига „ GO!KIDS! “. Председателят на „ Приорити спорт “ Магдалена Христова, която е уредник на спортната демонстрация, се похвали, че всяка година броят на състезателите и на клубовете от цялата страна, които подават поръчки за присъединяване, се усилва.

„ За всеки, който тренира лека атлетика, е значимо да взе участие в надпревари. Нашата лига е единствената, която дава опция на младите спортисти да вземат участие постоянно в мощни прояви. Миналата година на финалите участваха над 700 деца, по тази причина тази година финалът през месец май ще бъде в два дни “, съобщи Христова в пресклуб “България”.

Тази година надпреварите в Лигата ще бъдат под мотото „ Любители на природата – първенци в спорта “. Целта е състезателите да се срещнат с плана „ Нова вяра за египетския лешояд “ на Българското сдружение за отбрана на птиците.

Срокът за записване за всяко съревнование е три дни преди началото. Заявки за присъединяване на email: [email protected], или on-line в уеб страницата: www.prioritysport.club.

Очакваните последващи дати за GO!KIDS! са 17 ноември и 15 декември 2019 година, 1 март, 15 април и 9-10 май, когато е финалът на лигата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР