На 5 ноември Враца ще бъде част от първото по

...
На 5 ноември Враца ще бъде част от първото по
Коментари Харесай

Нощ на игрите организират във Враца

На 5 ноември Враца ще бъде част от първото по рода си особено издание на Sofia Game Night | Нощта на игрите, в която ще се включват над 40 местоположения от 8 града. Идеята на самодейността е да показа необятния свят на игрите, тяхната обществена и икономическа роля, да поддържа основатели на игри и дребни бизнеси от сектора, само че най-много да показа на своите гости чистото наслаждение от игрите и опцията да тестват нови неща.
Програмата на Нощ на игрите във Враца ще включи серия от събития, които ще показват разнообразни аспекти от богата галактика на игрите.
" Заповядайте с цел да отбележим дружно този празник на игрите, който ще покаже, че те са забавни, занимателни, просветителни и ни дават превъзходен мотив да бъдем дружно и да споделяме познания и страсти ", споделят уредниците.
Всички събития в програмата са с вход свободен, само че е желателно предварителна регистрация с цел да си гарантирате присъединяване в съответният модул. Регистрацията става с попълване на онлайн формуляр, което лишава не повече от 2 минути.
Нощ на игрите Враца се провежда от Галина Димитрова-Димова (куратор), взаимно с Клуб по настолни игри " All A-Board Games Vratsa " към Младежкият център, Враца и ИТ Център на Враца Софтуер Общество.
Програма на Нощ на игрите във Враца:
5 ноември 2022, събота, 16 - 22 ч.
Локация: Младежки център, Враца, ул. Иван Андрейчин 2
16 - 18 ч. Настолни игри за деца (5 – 13 г.)
17 - 19 ч. Настолни игри за младежи (14 – 99 г.)
16 - 19 ч. „ Климатична фреска ” уъркшоп-игра за климатичните промени с Гергана Берова / Wind of Change
17 - 18:30 ч. „ Дигитална хигиена и безвреден Интернет “ - сказка за родители с Павел Георгиев, специалист по кибер сигурност
20:30 - 22:30 ч. Караоке празненство с музика от игри и пристан поп
Локация: ИТ център / Враца софтуерно общество, ул. Кокиче 14
20 - 22 ч. Компютърни игри в мрежа - Mindcraft, Roblox, Among us
Очаквайте скоро повече информация за събитията в програмата.
Sofia Game Night се реализира с поддръжката на продуктовата компания PokerStars, интернационален шеф в ИТ сферата и общоприет сътрудник на фестивала, и българското game dev студио Incineration productions. “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР