На 5 ноември в 10:00 часа в Плевен ще се

...
На 5 ноември в 10:00 часа в Плевен ще се
Коментари Харесай

НЧ Съгласие-1869 посвещава на децата всяка първа събота от месеца

На 5 ноември в 10:00 часа в Плевен ще се състои откриването на " Стая на приказките " Съгласие " - план на НЧ „ Съгласие 1869 “ - Плевен, по „ Програма за възобновяване и развиване на организации в региона на любителското творчество “.

В пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен, секретарят на най-голямото плевенско читалище Мая Паскова сподели, че посредством този план читалище „ Съгласие “ посвещава всяка първа събота от месеца на децата.

Занимателното събитие ще стартира от 10:00 часа като то ще включва Куклен спектакъл с професионалния артист Иван-Александър Дойчев, „ Забавни истории в библиотеката „ с кака Ани – Анна Александрова. Освен това ще има Творчески работилнички като децата ще се срещат с любопитни истории.

Мая Паскова изясни, че красивата сцена към този момент е подготвена, куклите са обезпечени и всички са в очакване да бъде даден стартът на плана на 5-ти ноември.

Тя добави, че в тези първи съботни дни, програмата ще продължава от 16:00 часа с „ Усмихнат Първосъботник “, в който плевенската актриса Мариета Калъпова ще забавлява гостите от огромната сцена на зала „ Емил Димитров “ в читалище „ Съгласие “.

„ Усмихнатият Първосъботник “ ще включва голям брой атракции като фокусници, игри, награди и развлечение за всички
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР