На 5 ноември, неделя, в страната се провежда вторият кръг

...
На 5 ноември, неделя, в страната се провежда вторият кръг
Коментари Харесай

В Клуб Z в неделя: втори кръг на местните надбягвания със зебри

На 5 ноември, неделя, в страната се организира вторият кръг от постоянните локални надбягвания със зебри в тези места, на които не бе излъчен победител преди седмица.

Освен в по-малки градчета втори кръг ще се организира в 19 регионални центъра – Благоевград, Варна, Велико Търново, Видин, Габрово, Добрич, Кюстендил, Ловеч, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Смолян, София, Хасково и Шумен.

Очакваната и мощно напрегната конкуренция в столицата, където ще мерят сили мъжка и женска зебра, няма да е единственото съревнование в града в неделя. София ще бъде сцена и на 22 районни надбягвания. Такива ще има и в три региона във Варна, както и във всички шест региона на Пловдив.

Ако желаете да следите надпреварите в действително време, можете да го извършите в Клуб Z през целия ден. Както постоянно до момента, ще се постараем да станете очевидци на всички трагични развои на конкуренциите в по-голямата част от регионалните центрове и някои по-малки, само че забавни места.

Благодарение на няколко оторизирани спортни организации ще следим през целия ден и какъв брой хора ще се съберат на хиподрумите в страната, като се има поради, че предстоящото слънчево време ще предразполага към разходки до вилата, а не до урната.

Междинните резултати ще се обновяват през целия ден и ще могат да се проследят на уеб страницата www.clubz.bg.

А ето и представителките на двата тима, които ще следим в София.
ЛегендаСиня зебра – новаторска и предприемчива млада участничка с роднинско досие. Иска да тича без да се постанова да си гледа в краката. Знае, че Крим е украински и бяга от вярната страна на историята;Червена зебра – най-старата състезателка ще бъде яздена от млада жокейка с профсъюзна закалка, която не знае дали Путин е агресор, само че има упоритости да разрушава високи здания и да подвига градски WC.Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР