На 5 ноември 2019 година около 07:15 часа на път

...
На 5 ноември 2019 година около 07:15 часа на път
Коментари Харесай

22-годишна водачка е с опасност за живота след удар в крайпътно дърво

На 5 ноември 2019 година към 07:15 часа на път II-35 Плевен – Ловеч на пътен сектор наоколо до село Брестовец е настъпило пътно транспортно произшествие. 22-годишна от Ловеч, е изгубила надзор над ръководството на " Мерцедес Ц 180 ". Автомобилът се е блъснал с дясна странична част в крайпътно дърво. При случая е потърпевша лидерката.

Съдействие за изваждане на тялото на потърпевшата от огънатите ламарини са оказали чиновници от районен съд ПБЗН – Плевен. Тя е превозена в Спешно поделение - Плевен, където е прегледана и е открито, че има тежка черепно-мозъчна контузия и голям брой тежки пострадвания по тялото. С заплаха за живота е настанена за лекуване в САРИЛ при УМБАЛ гр. Плевен. Взета е кръвна проба за съществуване на алкохол и други упойващи субстанции.

Местопроизшествието е посетено от проверяващ служител на реда, автоексперт и специалист при Базова научно-техническа лаборатория при ОДМВР – Плевен. Уведомен е прокурор от районна прокуратура - Плевен. Образувано е досъдебно произвеждане по член 343, алинея 1, писмен знак " б " от Наказателен кодекс. Продължава работа проверяващ служител на реда.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР