На 5 май ни очаква един много интересен ден що

...
На 5 май ни очаква един много интересен ден що
Коментари Харесай

Кармичният 5 май - ето за какво да внимавате на този ден

На 5 май ни чака един доста забавен ден що се отнася до астрологични събития. На този ден ще се случат две кармични събития, които имат силата и силата да влиаят върху живота ни, а самата дата е един от рисковите и неподходящи дни за месец май.

На 5 май ни чакат Цветно Пълнолуние и Полусенково затъмнение - две събития, които ще объркат проектите ни и ще ни поведат в неподозирани направления.

Край на тунела от затъмнения

Като начало си коства да се означи, че това ще бъде денят, в който тунелът от затъмнения завършва. Точно преди две седмици имаше слънчево затъмнение, което послужи за начало на коридора, а в този момент той е към своя край. Полусянката на Луната ще премине в знака Скорпион, което ни приказва за нейната нараснала заплаха. Много от събития на 5 май ще имат доста мощно, само че изначало едвам доловимо въздействие върху бъдещето ни. Поради тази причина астролозите поучават да бъдете деликатни и добре да обмисляте всяка своя стъпка.

Цветна луна

Името " Цветна луна " за пълнолунието през май е измислено от индианците от Северна Америка - по това време стартира сезонът на разцвет на континента. В други елементи на света пълнолунието през май се назовава по друг метод: китайците имат Драконова Луна, келтите имат ярка луна, за индианците чероки това пълнолуние е Луната на земеделието, в южното полукълбо я назовават Луната на бобъра. За нашите географски ширини, където цъфтежът също стартира през май, индианското име е уместно - Цветното (цъфтящото) пълнолуние.

Полусенково затъмнение

Това е едно от най-редките затъмнения. Явлението ще стартира още в 18,14 ч българско време на 5 май, когато Луната ще стартира да навлиза постепенно в земната полусянка. Максималната фаза на затъмнението ще настъпи в 20,23 ч – броени минути преди лунния изгрев за София, което значи, че Луната ще изгрее със затъмнен горен ляв завършек на своя диск.

Майското лунно затъмнение изгрява в знака на Скорпион: ще ни послужи като значима промяна и ще разкрие някои надълбоко заложени истини, които от известно време се канят да изплуват на повърхността. Започваме да разчистваме пътя към това, което в действителност е предопределено за нас. Пълнолунията, по време на които има и затъменение са най-силните моменти, в които можем да създадем желание за освобождение от нездравословни привички. Също по този начин, те са моменти, в които можем да възнамерим да се освободим от токсични или изчерпани взаимоотношения.

Ето защо би трябвало да внимавате в този кармичен ден:

Пазете се от несъразмерна ревнивост

Проявата на ревнивост в този ден може да е началото на огромни проблеми в една връзка. В никакъв случай не ограничавайте свободата на обичания човек, в случай че не желаете той да се отдръпне от вас и да го нараните. Ревността на 5 май може да бъде толкоз мощна, че да подкопае главните и на най-стабилната връзка, за това внимавайте.

Не се осланяйте на неистини

В този ден никога не трябва да лъжете, да проявявате двуличие, да бъдете двулични, а също и да разкрасявате събития и случки за своя полза. Затъмнението в Скорпион може да предизвика нараснал скок на измените в любовните връзки и измените в другарствата. Бъдете извънредно почтени и не гонете някаква ваша персонална полза.

Не отмъщавайте и не се поддавайте на мрачни мисли

В такива дни никога не би трябвало да желаете зло на други хора, защото вашето предпочитание може да се сбъдне. Ако се сбъдне, вие също ще бъдете осъдени от силата на кармата. В такива рискови дни е най-добре да имате единствено положителни намерения и да не изричате неприятни думи. Не влизайте в спор с никого, изключително в случай че индивидът е отрицателен. Избягвайте кавгите, с цел да не си създавате проблеми.

Не рискувайте

Не харчете доста пари и не започвайте неща, които могат да завършат с неуспех за вас. На 5 май е несъмнено, че няма да има нищо несъмнено. Избягвайте всевъзможни опасности.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР