На 5 май ни очаква един много интересен ден що

...
На 5 май ни очаква един много интересен ден що
Коментари Харесай

Задават се Цветно пълнолуние и Полусенково затъмнение: ето за какво да внимавате в този кармичен ден

На 5 май ни чака един доста забавен ден що се отнася до астрологични събития. На този ден ще се случат две кармични събития, които имат силата и силата да влиаят върху живота ни, а самата дата е един от рисковите и неподходящи дни за месец май.

На 5 май ни чакат Цветно Пълнолуние и Полусенково затъмнение - две събития, които ще объркат проектите ни и ще ни поведат в неподозирани направления.

Край на тунела от затъмнения

Като начало си коства да се означи, че това ще бъде денят, в който тунелът от затъмнения завършва. Точно преди две седмици имаше слънчево затъмнение, което послужи за начало на коридора, а в този момент той е към своя край. Полусянката на Луната ще премине в знака Скорпион, което ни приказва за нейната нараснала заплаха. Много от събития на 5 май ще имат доста мощно, само че изначало едвам доловимо въздействие върху бъдещето ни. Поради тази причина астролозите поучават да бъдете деликатни и добре да обмисляте всяка своя стъпка.

 луна iStock

Цветна луна

Името " Цветна луна " за пълнолунието през май е измислено от индианците от Северна Америка - по това време стартира сезонът на разцвет на континента. В други елементи на света пълнолунието през май се назовава по друг метод: китайците имат Драконова Луна, келтите имат ярка луна, за индианците чероки това пълнолуние е Луната на земеделието, в южното полукълбо я назовават Луната на бобъра. За нашите географски ширини, където цъфтежът също стартира през май, индианското име е уместно - Цветното (цъфтящото) пълнолуние.

Полусенково затъмнение

Това е едно от най-редките затъмнения. Явлението ще стартира още в 18,14 ч българско време на 5 май, когато Луната ще стартира да навлиза постепенно в земната полусянка. Максималната фаза на затъмнението ще настъпи в 20,23 ч – броени минути преди лунния изгрев за София, което значи, че Луната ще изгрее със затъмнен горен ляв завършек на своя диск.

Майското лунно затъмнение изгрява в знака на Скорпион: ще ни послужи като значима промяна и ще разкрие някои надълбоко заложени истини, които от известно време се канят да изплуват на повърхността. Започваме да разчистваме пътя към това, което в действителност е предопределено за нас. Пълнолунията, по време на които има и затъменение са най-силние моменти, в които можем да създадем желание за освобождение от нездравословни привички. Също по този начин, те са моменти, в които можем да възнамерим да се освободим от токсични или изчерпани взаимоотношения.

Ето защо би трябвало да внимавате в този кармичен ден:
 Пълнолуние и затъмнение в един ден: ето защо да внимавате  Пълнолуние и затъмнение в един ден: ето защо да внимавате  Пълнолуние и затъмнение в един ден: ето защо да внимавате  Пълнолуние и затъмнение в един ден: ето защо да внимавате
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР